Scari interioare DESIREE D

- Scari clasice, scari interioare in intregime din lemn, elegante si moderne cu 2 vanguri modulare.

Descriere generala

Scara traditionala, realizata in intregime din lemn de esenta tare ( fag), finisata intr-o gama larga de culori. Structura autoportanta din module cu inaltime variabila pe amandoua partile, cu sau fara contratreapta, conduce spre o scara clasica, eleganta, de inalta tinuta. Optional in trepte se pot introduce spoturi luminoase cu intensitate reglabila dintr-un potentiometru, ceea ce confera distinctie si confort in utilizarea pe timp de noapte.

Balustrada este in intregime din lemn cu balustri frezati sau strunjiti.


Configuratii

Scara DESIREE D se poate configura in aproape toate felurile posibile, de la rampa dreapta simpla la forme de L , U , C sau chiar spirala patrata cu intoarceri simple cu podest sau din 3 trepte pentru economie de spatiu.
Dimensiuni: inaltime cat este nevoie, latime 700 - 1000 mm.

L=Lăţimea scării
L(Desiree)= 700;750;800;850;900;950;1000 mm  
P= Pas util (lăţime treaptă fără suprapunere) = 256 mm;
V= suprapunere (Desiree=70 mm)
Nr_Trepte= Număr trepte pe o rampă


Recomandari

Scarile traditionale din lemn din gama DESIREE sunt foarte potrivite in spatii largi care le pun in valoare frumusetea deosebita si intr-un ambient cu décor clasic unde completeaza designul interior conferind caldura si culoare.
CuloriLemn:
alb transp.
cires
fag natur
mahon
nuc
stejar auriu
stejar natur
wenge

Scara de interior devine din ce in ce mai mult un element de amenajare atat cu scop util cat si decorativ. Alegerea formelor, dimensiunilor si a materialelor necesita atentie sporita. Materialele din care sunt alcatuite elementele scarii trebuie sa se integreze natural in decor si sa se armonizeze cu mobilierul si cu obiectele din spatiul de locuit.