Materiale utlizate

               - lemn (grinzi, stalpi, contravantuiri, distantieri)  
               - placuta multicui
               - elemente de fixare
               - invelitoare  Montaj


A. Montatarea fermelor pe centurile pregatite anterior

Pe baza antemasuratorilor si a proiectului de arhitectura se proiecteaza (cu softul specializat) fermele si celelalte elemente ale structurii din lemn, cu breviarul de calcul, desenele de executie si detaliile de montaj incluse. Odata prefabricate in atelier, se trece la montarea fermelor pe centurile (pregatite anterior) peretilor exteriori ai cladirii, montaj care, cu ajutorul unei macarale, este rapid, simplu si precis.


Executia se realizeaza cu precizie conform fisierelor electronice si a planselor cu detalii de asamblare generate de soft, care genereaza si fisierele necesare utilajelor de debitare.

B. Fixarea contravantuirilor, peretilor frontoanelor si finalizeazarea lucarnelorFixarea contravantuirilor, peretilor frontoanelor si finalizeazarea lucarnelor.

C. Fixarea contravantuirilor, peretilor frontoanelor si finalizeazarea lucarnelor

Peste aceasta structura descrisa mai sus se poate monta cu usurinta orice invelitoare (tigla ceramica sau din tabla, sindrila bituminoasa, etc). Se monteaza ferestrele de termopan sau de mansarda, dupa caz, si se obtine un acoperis inchis si luminat care se sprijina numai pe peretii exteriori, lasand libertate deplina beneficiarului sa compartimenteze spatiul din interior si sa-i dea destinatia dorita.


Fixarea contravantuirilor, peretilor frontoanelor si finalizeazarea lucarnelor.
Mansardarea este solutia optima pentru extinderea spatiului de locuit de multe ori fiind mai avantajoasa decat etajarea propriu-zisa. Aceasta poate oferi, cu investitii minime, un grad superior de siguranta si functionalitate. O mansarda amenajata corespunzator ne pune la dispozitie o suprafata comparabila cu cea a unui intreg etaj suplimentar, la un pret total, pe metrul patrat, incomparabil mai mic cu construirea unei cladiri noi pe sol.Sarpanta (structura acoperisului) contine ansamblul de ferme prefabricate, elementele de fixare si elementele de rigidizare (contravantuiri si distantieri), ce sunt realizate din lemn de rasinoase uscat, rindeluit, atent selectionat si imbinat cu placute multicui.