Materiale utlizate  Montaj


Structuri modulare prefabricate, posibilitati aproape nelimitate.

De-a lungul Europei, muncitorii bine pregatiti de la Frisomat construiesc hala dumneavoastra.Pretutindeni în lume furnizam o documentatie detaliata si supervizori instruiti. Oriunde este nevoie de spatiu, noi construim pentru dumneavoastra.

Constructii metalice de înalta calitate. Pretutindeni.

Datorita materialelor usoare, chiar si doi tehnicieni instruiti pot construi o hala în doua zile, pâna la doua luni. Usor si flexibil.

Fara echipamente grele sau macarale de mare tonaj. Fiecare componentă poate fi manipulată de două persoane. Aceasta e filosofia FRISOMAT. Constructii metalice inovative.

Furnizarea unui schelet metalic nu este finalul contributiei noastre. Si nu se termina nici când structura, piesele de finisaj si închiderile sunt montate. Izolatia, usile, trapele de fum, totul poarta marca FRISOMAT.


hala metalica hala metalica hala metalica hala metalica

Structurile de hale pot fi utilizate pentru o gama variata de constructii in diferite domenii ale industriei, cum ar fi : hale industriale, hale agricole, hale zootehnice, depozite, soproane, copertine, sali de sport , piscine acoperite. Aceste constructii se detaseaza net de cele fabricate din