Lindab


PRODUSUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVITLindab.

Intregul este mai mare decat suma componentelor sale. Iata dece prin combinarea produselor din portofoliul sau, Lindab este in masura sa iti ofere solutii sau sisteme care se potrivesc perfect proiectului tau – iar ca intreg sa fie mai eficiente, mai rezistente si mai elegante decat componentele alese separat.

Indiferent de domeniul tau de interes - civil sau industrial, Lindab iti ofera solutii care te ajuta sa tii costurile sub control. De la sistemele de invelitori reprezentate prin binecunoscutul acoperis din tigle metalice sau prin acoperisul faltuit la jgheaburi si burlane, continuand cu sistemele de inchideri si placari si pana la cele mai complete solutii de cladiri, iti punem la dispozitie toata experienta noastra precum si competentele individuale ale angajatilor nostri, pentru proiectarea si implementarea celui mai potrivit raspuns la nevoile tale.


                    - sistem complet si flexibil;
                    - durabil si rezistent pe orice fel de vreme;
                    - greutate mica;
                    - compatibil cu orice tip de invelitoare;
                    - gama larga de culori si dimensiuni;
                    - finisaj atractiv si elegant;
                    - usor de instalat si intretinut;
                    - componentele se imbina perfect;
                    - pret foarte bun;


Acoperisul casei reprezinta o parte importanta a acesteia si de aceea trebuie sa ii acordam atentia cuvenita, astfel incat, acesta sa fie durabil, usor, estetic si elegant. Durabilitatea, greutatea redusa, durata mare de viata si, nu in ultimul rand, eleganta au facut ca sistemele de invelitori de tip tigla metalica sa devina solutia optima pentru orice acoperis nou sau care necesita o renovare. Materia prima folosita la fabricarea tiglelor metalica este otelul zincat la cald, protejat in sistem multistrat pe ambele fete. Varietatea mare de culori in care se gasesc sistemele de invelitori tip tigla metalica fac ca acest produs sa se preteze oricarei constructii, fie ca este vorba de o cladire veche, o locuinta moderna sau o casa de vacanta.