Montaj


A. Montaj

Cand alegi solutiile Lindab, le faci viata mai usoara dulgherilor si specialistilor in montajul acoperisurilor.

Sistemele si componentele Lindab sunt livrate gata predimensionate, sortate si marcate. Totul este curat si ordonat la locul constructiei, iar tu economisesti timp.

Lindab a dezvoltat de-a lungul timpului o retea puternica de distributie la nivel national.

Lucram cu parteneri de incredere, care au echipe specializate pentru montajul sistemelor complete de tigle metalice Lindab, jgheaburi si burlane Lindab, porti industriale si de garaj Lindab sau sisteme de Constructii Usoare.


Lindab-montaj.

B. Etape montaj(view pdf)Lindab.
Acoperisul casei reprezinta o parte importanta a acesteia si de aceea trebuie sa ii acordam atentia cuvenita, astfel incat, acesta sa fie durabil, usor, estetic si elegant. Durabilitatea, greutatea redusa, durata mare de viata si, nu in ultimul rand, eleganta au facut ca sistemele de invelitori de tip tigla metalica sa devina solutia optima pentru orice acoperis nou sau care necesita o renovare. Materia prima folosita la fabricarea tiglelor metalica este otelul zincat la cald, protejat in sistem multistrat pe ambele fete. Varietatea mare de culori in care se gasesc sistemele de invelitori tip tigla metalica fac ca acest produs sa se preteze oricarei constructii, fie ca este vorba de o cladire veche, o locuinta moderna sau o casa de vacanta.