Consultanta:

Specialistii nostri, bine pregatiti profesional, va ajuta sa alegeti cea mai buna varianta pentru scara dumneavoastra. Impreuna vom stabili solutia finala, optima pentru locuinta dumneavostra, in functie de spatiul alocat si bugetul disponibil..

  Proiectare:

Fiecare scara de interior pe care o realizam este pentru noi un produs unicat deoarece este conceputa corespunzator nevoilor si spatiului disponibil dintr-o anumita locuinta al unui anumit client. Scara este proiectata pana in cele mai mici detalii, utilizand programe specializate, oferindu-i astfel posibilitatea clientului de a verifica inca o data daca solutia aleasa i se potriveste.

  Masuratori:

Pentru a putea defini din punct de vedere tehnic scara pe care ati ales-o, specialistii nostrii tehnici vor preleva masuratorile necesare si vor realiza RLV-ul pe baza caruia va fi proiectata scara.

  Executie:

Toate scarile noastre de interior sunt realizate in fabrica, unde cu ajutorul utilajelor si instalatiilor de ultima generatie li se confera precizie si calitate.

  Transport:

In baza contractului incheiat, scarile ajung la destinatie la termenele stabilite fara nici o grija din partea clientilor si fara costuri suplimentare.

  Montaj:

Echipa noastra de montatori asigura montajul fiecarei scari de interior astfel incat clientul sa primeasca un produs "la cheie" de cea mai buna calitate si garantat cu documente. Montajul scarilor se realizeaza rapid (de regula intr-o zi), curat si cu un minim de deranj pentru client.

Scara de interior devine din ce in ce mai mult un element de amenajare atat cu scop util cat si decorativ. Alegerea formelor, dimensiunilor si a materialelor necesita atentie sporita. Materialele din care sunt alcatuite elementele scarii trebuie sa se integreze natural in decor si sa se armonizeze cu mobilierul si cu obiectele din spatiul de locuit.