Ferestrele de mansardă VELUX asigură utilizatorilor:


                    - Lumină;
                    - Ventilaţie;
                    - Privelişte deplină spre exterior;
                    - Posibilitatea de a spăla geamul exterior al ferestrei din interior;
                    - Izolaţie termică şi fonică prin geamul termopan ;
                    - Instalarea ferestrelor VELUX împreună cu ramele de etanşare nu permit pătrunderea apei în locuinţă;
                    - Fereastra este uşor manevrabilă;
                    - Durabilitate mare datorită calităţii excepţionale;
                    - Posibilitatea de a manevra cu uşurinţă chiar şi ferestre instalate mai sus cu ajutorul unui dispozitiv de comandă (tijă de comandă                                  telescopică, şnur de comandă etc.);
                    - Posibilitatea de control a luminii şi căldurii prin montarea jaluzelelor de protecţie interioare şi/sau exterioare;
                    - Posibilitatea de instalare în orice tip de învelitoare pentru acoperiş;
                    - Posibilitatea de a monta mai multe ferestre împreună, în orice combinaţie (ferestre alăturate, ferestre aşezate una deasupra celeilalte)                       - nu există limite în acest sens;
                    - Autolubrifiere a balamalelor, nu necesită ungere; ;
                    - Ferestrele sunt executate pe baza experienţei acumulate timp de 65 de ani. ;


Fereastră de mansardă vs. lucarnă


Fereastră de mansardă

Uşor de instalat, manevrat şi întreţinut, ferestrele de mansardă se remarcă prin design-ul provocator şi originalitate, dar mai ales prin aspectele legate de funcţionalitate.


Velux.

Lucarnă

Lucarna reprezintă modalitatea clasică de iluminare a mansardei. Caracteristica ei definitorie este utilizarea ferestrelor verticale.


Velux.

Ferestrele de mansardă VELUX sunt mai avantajoase decât o lucarnă. Ele asigură cu 30-40% mai multă lumină în încăpere, deoarece se montează în planul acoperişului. Vederea spre exterior este mai amplă, luminozitatea este mai mare din cauza unghiului mai larg de pătrundere a luminii. Spre deosebire de lucarnă, care creează un efect restrictiv, ferestrele de mansardă permit folosirea întregului spaţiu al acoperişului. Ventilaţia şi termoizolaţia sunt net îmbunătăţite. Ferestrele se pot întreţine uşor - prin rotirea lor cu 180 de grade, geamul exterior poate fi spălat din interiorul încăperii.


Velux.

Acoperisul casei reprezinta o parte importanta a acesteia si de aceea trebuie sa ii acordam atentia cuvenita, astfel incat, acesta sa fie durabil, usor, estetic si elegant. Durabilitatea, greutatea redusa, durata mare de viata si, nu in ultimul rand, eleganta au facut ca sistemele de invelitori de tip tigla metalica sa devina solutia optima pentru orice acoperis nou sau care necesita o renovare. Materia prima folosita la fabricarea tiglelor metalica este otelul zincat la cald, protejat in sistem multistrat pe ambele fete. Varietatea mare de culori in care se gasesc sistemele de invelitori tip tigla metalica fac ca acest produs sa se preteze oricarei constructii, fie ca este vorba de o cladire veche, o locuinta moderna sau o casa de vacanta.